Over ons

Wie zijn wij?

Health Support staat voor een goede partner in de zorg. Wij vinden het belangrijk dat werk in de zorg voldoende energie moet opleveren voor onze werknemers. Er wordt te veel gekort op de zorg en daar willen wij een stokje voor steken. Health Support laat zien dat het ook anders kan. Goede zorgverlening verdient goede arbeidsomstandigheden. Daarom hechten wij veel belang aan een stapsgewijs plan richting een vast contract.

Health support - vrouw

Stapsgewijs plan

 1. We plannen een kennismaking in om af te stemmen waar jouw behoefte ligt in het werk en welke zorginstantie daarin het beste aansluit.
 2. Je kunt bij ons kiezen voor welk contract je wilt gaan. Dit kan een 0-uren contract zijn, maar andere mogelijkheden zijn ook bespreekbaar.
 3. Je krijgt van ons toegang tot het systeem waar je je kunt inschrijven op diensten.
 4. Als de samenwerking na een langere tijd bij beide partijen bevalt, bieden wij je de mogelijkheid voor een vast contract en een leaseauto
Overleg - Health Support

Quotes van medewerkers

Flexibele uren

“Ik zocht al een tijd een leuke baan in de zorg, waarbij ik het gevoel had dat ik echt zelfstandig aan het werk kon gaan. Bij de meeste uitzendbureaus was ik al snel geneigd uren te werken die eigenlijk niet binnen mijn planning paste. Bij Health Support heb ik eindelijk de vrijheid zelf mijn uren te plannen en op die manier een rooster te maken waar ik echt wat mee kan. Het is even een kwestie van mijn agenda naast de app leggen, ideaal!”

Vervoer geregeld

“Ik werk al jaren in de zorg en waar ik steeds tegenaan liep is het feit dat ik mijn eigen auto moest gebruiken voor werk. Helaas heeft mijn man ook de auto nodig en dan kwam het weleens voor dat een van ons een auto moest huren. Hierdoor liepen de persoonlijke kosten erg hoop op en dat bracht onnodige stress met ons mee. Ik ontdekte Health Support en was blij verrast toen ze me na een tijd een leaseauto aanboden. Nu rij ik op mijn gemak langs al mijn patiënten en kan ik echt volledig genieten van mijn werk!”

Goede begeleiding

“Ik ben net afgestudeerd als verpleegkundige en het is echt lastig om werk te vinden als je nog niet zoveel praktijkervaring hebt opgedaan. Ik was er nog niet klaar voor om gelijk fulltime te werken, dus ik zocht een parttimebaan in de zorg. Mij werd aangeraden om contact op te nemen bij Health Support en ik ging daarheen voor een oriënterende kennismaking. Ze namen alle tijd om mijn wensen te bespreken en te kijken welke organisaties mij voldoende konden begeleiden. Inmiddels ga ik mijn vierde maand in via Health Support en ik heb al ontzettend veel mogen leren. Ik raad beginnende verplegers echt aan om ook contact met Health Support op te nemen!”

Duidelijke verwachtingen

“Als zorgorganisatie vinden wij het belangrijk dat werknemers het naar hun zin hebben bij ons en alles uit hun werk kunnen en willen halen. We werken al een tijd samen met Health Support en tot nu toe hebben zij ontzettend gemotiveerde en talentvolle verpleegkundigen naar ons uitgezonden. We hebben snel heldere afspraken kunnen maken en tot nu toe zijn we erg tevreden over onze samenwerking! Ze weten onze verwachtingen duidelijk te vertalen naar potentiële kandidaten, het is fijn om met een uitzendbureau te kunnen werken waarop we echt kunnen vertrouwen.”

Voor iedereen

 • VVT
 • GGZ
 • Jeugdzorg
 • Kinderopvang
 • Dak &Thuislozenzorg
 • Verslavingszorg
 • Ouderenzorg
 • Ziekenhuiswezen

Kom de zorg versterken!

Een goede match tussen organisatie en zorgprofessional is voor ons belangrijk. Werken in de zorg is een persoonlijk en kwetsbaar beroep en we vinden het daarom van belang dat we de tijd nemen om elkaar te leren kennen.

Health support - vrouw 2