Ik word Health Supporter

Kom de zorg versterken, zorg voor elkaar!

Samen zorgen voor een goede match

Een goede match tussen organisatie en zorgprofessional is voor ons belangrijk. Werken in de zorg is een persoonlijk en kwetsbaar beroep en we vinden het daarom van belang dat we de tijd nemen om elkaar te leren kennen. In een persoonlijk gesprek bespreken wij jouw kwaliteiten, talenten, wensen en alles wat jou de beste Health Supporter maakt.

ik_word_healthsupporter

Voordelen

  • Door onze gebruiksvriendelijke Health Support planning software is er duidelijk zicht in het rooster en beschikbaarheid.
  • Landelijke dekking met Health Supporters en opdrachtgevers.
  • Health Supporters kunnen zowel vast als op uitzendbasis werken.
  • Health Support faciliteert ‘ad-hoc’, ‘deta-vast’ en ‘vast’ inzet. Er is dus voor ieder wat wils.
  • Bij Health Support kun je ook werken op ZZP basis
kind in rolstoel - voordelen_health_supporter

De vijf zekerheden van werken bij Health Support

1. Bepaal je eigen rooster of werk op projectbasis.
Doen waar je goed in bent geeft waardering en plezier. Onze kracht is je hierbij te ondersteunen. In een baan die zoveel drukte met zich meebrengt, kunnen wij ons voorstellen dat vrijheid belangrijk voor je is. Via de Health Support software kun jij je eigen werkrooster bepalen. Daarnaast hebben we regelmatig leuke uitdagende projectopdrachten waar jij je voor kunt aanmelden.
2. Geen administratieve rompslomp, maar doen waar je goed in bent: zorg voor mensen!
Jouw passie ligt bij het zorgen en verzorgen van mensen en waarschijnlijk niet bij administratieve zaken. Laten wij daar nou goed in zijn, dan kan jij doen waar jij goed in bent.
3. Mogelijkheid tot vast contract of een combinatie van Flex & Vast.
Goede zorgverlening verdient goede arbeidsomstandigheden. Wil jij liever vast in dienst met/of vaste uren, dan kan dat ook. Iedere privé-en werksituatie is anders. Informeer bij de afdeling Werving en Selectie naar de mogelijkheden die bij jou passen.
4. Mogelijkheid tot bijscholing en/of het volgen van een opleiding.
Werken in de zorg is doorlopend leren! Je kunt ook daarvoor bij ons terecht, vraag Erik Hendriks naar de mogelijkheden.
5. Een eigen auto of scooter bij een 24-urig contract.
Ultieme vrijheid is ook je vrij kunnen bewegen en vervoeren. Een Health Support auto of scooter staat voor je klaar bij een vast contract van minimaal 24 uur.

Kom de zorg versterken!

Een goede match tussen organisatie en zorgprofessional is voor ons belangrijk. Werken in de zorg is een persoonlijk en kwetsbaar beroep en we vinden het daarom van belang dat we de tijd nemen om elkaar te leren kennen.

Health support - vrouw 2