Ik wil een Health Supporter

Ik wil een Health Supporter!

Health support - man

Wat kun je als opdrachtgever
van Health Support verwachten:

Expertise

Health support maakt optimaal gebruik van expertise van haar zorgpartners, waarbij er toegang is tot brede kennis en kunde.

 

Efficiëntie

Health Support werkt met efficiënte IT Systemen, waardoor de opdrachtgever gebruik kan maken van een eigen werkomgeving. Op die manier wordt het makkelijker om zijn Health Supporter te koppelen aan de flexpoule of de losse dienstaanvraag te behandelen.

healthsupport_school

Continuïteit

Bij Health Support is het geen los zand verhaal meer. Met ons systeem is er minder flex en meer vast. We faciliteren ad-hoc, deta-vast en vast inzet. Dit betekent meer continuïteit, kwaliteit en duurzame inzetbaarheid.

 

Veiligheid

Alle medewerkers van Health Support hebben een unieke persoonlijke Health Support pas. Dit zorgt voor de garantie dat de juiste persoon zich op de locatie meldt.

healthsupport_overleg

Vast aanspreekpunt

Health Support heeft vaste aanspreekpunten voor uw organisatie, die beschikbaar zijn voor specifieke vragen en knooppunten. Hierdoor kunnen we snel schakelen en de lijnen kort houden.

 

Transparant en helder

Health Support is een coherente en consequente organisatie met een duidelijk front- en backoffice, samenhangende procedures en vaste werkwijzen. We houden het graag simpel, helder en transparant.

healthsupport_verzorging

Kom de zorg versterken!

Een goede match tussen organisatie en zorgprofessional is voor ons belangrijk. Werken in de zorg is een persoonlijk en kwetsbaar beroep en we vinden het daarom van belang dat we de tijd nemen om elkaar te leren kennen.

Health support - vrouw 2